Soul EV

Soul EV

Start dagen med noget anderledes: den 100 % eldrevne, 100 % stilfulde KIA Soul EV. Den eneste bil på gaden baseret på en SUV-platform – denne nul-emissions-bil har det hele. Fra en imponerende rækkevidde til klassens bedste acceleration og rigelig plads og fleksibilitet. Ud fra udseendet alene ville du aldrig gætte, at den er eldrevet.

Udvendigt design

KIA Soul EV er en hyldest til natur og teknologi, og den fås i dynamiske tofarvede farvekombinationer. Bilens imponerende design videreføres af det effektive LED-dagskørelys og de iøjnefaldende for- og baglygter. Endelig en elbil der ikke på lang afstand udstråler, at den er eldrevet!

Indvendig styling og komfort

Miljøvenlig, men generøs – KIA Soul EV kombinerer effektiv bykørsel med komfort og praktiske egenskaber. Du og dine passagerer kan læne jer tilbage og slappe af i den rummelige kabine omgivet af organiske materialer. Bilen er konstrueret til at levere maksimal fleksibilitet med bagsæder, der kan opledes og klappes frem, og en skjult opbevaringsbakke i bagagerummet.

Energieffektivitet

Effektivitet er hjertet i KIA Soul EV. Med sin intelligente konstruktion sparer eller tilfører bilen strøm i mange af bilens systemer for at opnå den maksimale rækkevidde. Du kan endda programmere KIA Soul EV til at forvarme med strømmen fra ladestationen, før du kører.

Fra 224.999,-

  • Book en prøvetur - Soul EV

    Fill out my online form.
  • Fill out my online form.
På knudnielsen.dk bruger vi cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Du kan læse mere i vores persondatapolitik her.