• Persondatapolitik

Persondatapolitik

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Introduktion

Når du besøger vores website, vores app eller besøger os via sociale medier indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet m.m. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi som en del af vores virksomhed oplysninger de personer vi har kontakt til med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.

Cookies

Vores website anvender ”cookies” er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Ved anden kontakt med dig end på vores website, app eller sociale medier indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysningerne kan blive videregivet til en eller flere bilimportører med henblik på at opfylde ovennævnte formål.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret.
Henvendelse herom kan ske til: [Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.].

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ved salg

Ved salg eller leasing af KIA-bil dækket af garanti fra KIA Import Danmark A/S videregiver Knud Nielsen a/s dit navn, kontaktoplysninger samt oplysninger om bilens stelnummer, model, registreringsdato og registreringsnummer til KIA Import Danmark A/S, Hauløkkevej 4,7000 Fredericia. KIA Import Danmark A/S behandler oplysningerne til administrationen af din KIA-garanti samt til kontakt vedrørende kundeundersøgelser. Hvis ikke du ønsker, at ovennævnte oplysninger videregives til KIA Import Danmark A/S, bedes du oplyse dette til Knud Nielsen A/S. Du kan læse mere om KIA Import Danmark A/S’ behandling af dine oplysninger på http://www.kia.com/dk/data-beskyttelse/.

Ved værkstedsbesøg

Ved værkstedsbesøg i garantitilfælde og servicetilfælde relevante for bilens garanti fra KIA Import Danmark A/S videregiver Knud Nielsen a/s dit navn, kontaktoplysninger, oplysninger om bilens stelnummer, model, registreringsdato og registreringsnummer samt oplysninger om værkstedsbesøget til KIA Import Danmark A/S, Hauløkkevej 4,7000 Fredericia. KIA Import Danmark A/S behandler oplysningerne til administrationen af din KIA-garanti samt til kontakt vedrørende kundeundersøgelser. Hvis ikke du ønsker, at ovennævnte oplysninger videregives til KIA Import Danmark A/S, bedes du oplyse dette til Knud Nielsen a/s. Du kan læse mere om KIA Import Danmark A/S’ behandling af dine oplysninger på http://www.kia.com/dk/data-beskyttelse/.

Med venlig hilsen
Knud Nielsen A/S
Frejasvej 27-29
3400 Hillerød
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 48 26 23 23

På knudnielsen.dk bruger vi cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.
Du kan læse mere i vores persondatapolitik her.